Elsas Dagbok

Kan jag ha det bättre?

Jag tog på mig mina träningskläder och smörjde in mina kritvita armar med solskyddskräm. Första träningspasset i kortärmat…

Jag tog för första gången på mig en par solglasögon när jag skulle springa eftersom jag kisar så otroligt mycket och då blir följden att jag får huvudvärk. Jag har dragit mig för att ta på mig dem eftersom jag utav någon konstig anledning trott att folk skulle tycka att jag kanske trott att jag var nån. Men va tusan, jag är ju nån! Jag är ju Jossan och gör vad tusan jag vill. Så jag skiter i vad ”vissa” tycker. Tror att det bara suttit i min skalle faktiskt. 

Och du, jädrar så skönt det var med keps och solglasögon. En helt annan känsla och ingen huvudvärk. Så nu åker de aldrig av kan jag lova. 

 Tänk dig att få komma ut till en klarblå himmel, fåglarna som kvittrar ikapp, vinden som blåser lite svagt och känna att f n va jag är stark och vilket härligt pass jag har framför mig.

Tänk dig att du går nerför en backe och möts utav denna natur. Detta är min utsikt när jag springer här hemma. Det är livsnjutning på hög nivå.  Tänk dig att få göra dina styrketräningsövningar på bryggan med sällskap av fågelkvitter och vindens sus. 

Jag är så tacksam att jag få möjligheten till detta. Det är läkande för både kropp och själ och den energi som jag tankar på dessa pass är oslagbart. Snacka om rekreation de lyx.

Nu sitter jag på trappen till vårat hus och fortsätter att njuta av dagen. Elsa sover och pappan snickrar. Kan jag ha det bättre? Nä jag tror faktiskt inte det…

Hoppas du har en lika fin dag som jag.

Kram Jossan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.