Elsas Dagbok

Röja! 

Godmorgon fina!

Men oj oj oj så trött jag blev igår eftermiddag. Det var som om att nån slog mig hårt i skallen med en bok eller nått. Vette f n vad som hände men jag piggnade på mig lite framåt kvällningen.

Tror det kan ha med att göra natten innan när Elsa lekte att hon var en helikopter eller en bläckfisk och for runt runt i sängen. Ena stunden fick jag en kick av en fot och nästa gång kom en liten hand flygande. Det bidde därför inte så mycket sammanhängande sömn för min del. Nu längtar  jag efter att vårat nya sovrum ska bli klart så vi får sova i en stor ny säng. Det blir toppen det! 

Inatt har jag i alla fall fått sova som en stock och jag känner mig pigg och utvilad trots den tidiga morgontimmen. Hepp hepp! 

Ikväll ska jag börja röja i Elsas rum. Jag ska rensa bort leksaker som vi ska skänka vidare. Det ska röjas så vi får plats med hennes nya egna säng som hon ska få. Jag ska röja ur hennes garderob där det finns minst ett ton med kläder som hon vuxit ut. De ska vi ge bort till en kompis som just fått en liten flicka. Det känns så bra att kunna ge bort kläderna. 

Nu när det är så mycket leksaker i hennes rum så får jag uppfattningen av att hon inte vet vad hon ska leka med. Det blir för mycket att välja på och då blir det varken bu eller bä. Men nu blir det andra bullar. Hepp hepp på den! Nu Gogrodan ska din mamma gå all in:) 

 Så här förgrymmad kanske Elsa blir när hon märker att en del av hennes leksaker fått ben och försvunnit. 1,2,3 arga leken börjar nu…undra vem som vinner?;) 

 Eller så blir hon såhär glad när hon märker att hon kan leka på sitt rum igen:) 

Nu tänker jag ratta igång denna måndagen i ett lugnt tempo. Jag hoppas på ett positivt besked idag, håll tummarna min vän.

Önskar dig en fin måndag. Va snäll men ta aldrig nån skit!

Kram Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.