Elsas Dagbok

Mot Mount Everest med små kliv

Elsa här! Tänkte berätta för dig om mitt nya intresse nämligen klättring. Det kanske blir ett försök mot Mount Everest när jag blir stor. Nähä det blir det inte säger min mamma. End of discussion:)

Just nu har jag börjat klättra upp på det mesta. Soffan, sängen, stolen, mammas ben (mycket brant och svårt att ta sig uppför benen) fönsterbrädet och min favorit just nu dammsugaren. 

När mina päron försöker dammsuga så hjälper jag mer än gärna till eller jag kanske stjälper mer än vad jag hjälper till:) 

Jag brukar sätta igång dammsugaren för att i nästa sekund stänga av den. Då kikar mamma på mig med det onda ögat och så skrattar hon högt och säger busunge:) Pappa säger att dammsugaren kan gå sönder! Bullshit säger jag:) 

När jag är less på av och på knappen så försöker jag klättra upp och sätta mig på dammsugaren och hålla i mig så mamma kan dra mig runt. Hon tycker inte det är särskilt fräsigt för hon säger att det blir tungt och så är hon rädd att jag ska ramla av. Jag ramlar ju inte av för jag håller faktiskt i mig hårt. 

Kolla in min balans! Lite av en elefant balanserade… Men jag är mycket bättre än de där elefanterna. 

Kul att skriva lite till dig! Godnatt och sussa skönt.

Kram Elsa

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.