Elsas Dagbok

Fler och fler läsare

Så jädrans skönt att det är freeeeeedag! Denna dag i veckan som är den sista innan helgen knackar på dörren med allt vad det innebär. Chips, dip, bloggevent, Elsa och pappamys och en massa annat.

Helgen för mig (läs lördag)  innebär att mamman åker på bloggevent som bästa LOPPI har anordnat. Ett event som jag inte skulle ha gått på om jag inte börjat att blogga den där dagen i februari 2014.

Tack till mig själv för att jag fick tummen ur och startade bloggen Elsasdagbok. Bra tänkt och gjort av mig! Fast det är ju egentligen Elsa jag ska tacka. Det var ju hon som gjorde att jag började med bloggen.

TACK MIN UNDERBARA UNGE FÖR ATT DU GJORDE SÅ ATT MAMMA BÖRJADE BLOGGA. PUSS OCH KRAM TILL DIG MITT HJÄRTA.

Att börja blogga har inneburit att jag fått nya vänner i cyberspace, lärt känna nya fräsiga tjejer som också bloggar och lever lite i bloggvärlden, nya erfarenheter av näthat (fy på er ni som håller på), en inblick hur bloggvärlden funkar och är uppbyggd samt att jag fått göra det som jag tycker är så roligt nämligen att skriva. Att få fler och fler följare är ju hur roligt som helst och självklart är det extra superduperroligt de dagar när de är många som varit inne och läst det som jag skrivit om. Det finns statistik:)

Förut så skrev jag att det inte var så jädrans viktig med hur många läsare jag hade, jag var glad om jag hade en läsare, men det var hur jag kände där och då.

Som med mycket annat så kan man ändra sina åsikter och hur man ser på saker och ting och idag så känner jag lite såhär.

Det är jädrans trevligt med många läsare. Det är ju en boost för mitt självförtroende och jag blir så glad i hjärtat. Det är både läskigt, mäktigt och så jädrans roligt på nått vis att fler och fler hittar hit och vill läsa det jag skriver.

I allra första början var det några i min närhet som läste bloggen men den har med tiden fått fler och fler följare. Tänk om jag kunde träffa alla läsare i real life, ascoolt ju:)

Så tack fina du för att du bidrar och läser min blogg. Det betyder så jädrans mycket för mig och jag hoppas att det blir fler och fler som vill följa med på mitt/vårt äventyr i bloggvärlden.

 

634621433315630000

En tårta till dig som läser Elsasdagbok :) Kramar Mamman

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Roligt att läsa om hur du började blogga och hur bloggen växte sig större med fler och fler läsare. Jag är där du var då, min blogg fyller 1 vecka idag och vem vet, kanske är jag där du är idag om ett år? :-)

    1. Josephine

      Hej Lina! Tack! Det är så roligt att skriva. Hoppas du också tycker det. Nu måste jag kika in på din blogg. Lycka till med skrivandet. Och skojsigt att du tog dig tid att kommentera. Kram