Elsas Dagbok

Min alldeles egna dag

Godmorgon finaste!

Här ligger jag hemma hos Ulrika i hennes supersköna säng. Är det såhär en säng ska kännas? Vi måste definitivt köpa en ny!

Jädrans i min låda vilken skön och rolig dag jag hade igår! Min alldeles egna dag.

Det började med en gratis bussresa in till Gävle eftersom kortläsaren på bussen var trasig. Bra start för mig kan jag tycka. 

När jag satt där på bussen så kom jag på att jag glömt bröstpumpen hemma!  Inte bra kan jag säga! Det känns och syns idag, hihihi. Du får inga bildbevis:)

När jag kom till Gävle gick jag på mitt favvocafe Java där jag tillbringat åtskilliga timmar när jag bodde i Gävle. Det blev en rejäl frukost eftersom magen skrek efter mat. 

Blev förövrigt bjuden av min mamma på frukost. Tack mamma och tack du smarta människa som uppfann Swish:) (Önskar det varit jag som uppfunnit Swish.)

 

När magen var mätt och belåten så var det äntligen dags för ett efterlängtat besök hos Elin på Studio Plaza. Jag hade fått syn på dom på Instagram där de lägger upp sådana härliga frisyrbilder som gör att du bara vill förnya dig. Det var i alla fall det som hände med mig så jag kände att jag verkligen ville pröva att gå dit och nu är jag fast. 

Ärligt så är det nog första gången jag går ut från en frissa utan att känna mig obekväm i min nya frisyr. Jag vill ju alltid fixa till det själv innan jag känner mig nöjd. Icke denna gången dock:) 

Det var jädrans trevligt hos Elin och vi surrade på om en hel del:) Ser redan fram emot mitt nästa besök.

Efter håret fått sitt så åkte jag buss hem till min vän Ulrika. Det var alltför länge sedan vi träffades så du kan ju gissa om vi hade lite att prata om, hihihi. Så jädrans roligt. Vi fixade lite inför att de andra tjejerna skulle komma och tiden gick så jädrans snabbt att vi nästa inte hann göra klart. But we did it!

Vi hade det så treeeevligt på tjejfesten så tiden sprang iväg. Vi skippade att gå ut på krogen vilket bara var skönt. Vi kände liksom inte för det till 100 procent när det kom på tal och då stannade vi hemma hos U istället. 

Det blev många härliga skratt med ett gäng härliga tjejer.

Notera toalettpappersrullen som funkade som en högtalare! Och det roliga är att det funkar!!! Man tar vad man haver när man inte har riktiga högtalare:)

Tack Ulrika och tjejerna för en superdupertrevlig kväll❤️

Nu längtar jag järnet efter mannen och Elsa. Snart kommer de hit och hämtar mamman som vart på galej. Blir intressant att se hur Elsa reagera på min nya hårfärg. Fortsättning följer…

Önskar dig en skön söndag.

Kramar Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.