Elsas Dagbok

Som ett brev på posten

Hallå finaste du!

Imorse när jag åkte till jobbet kände jag mig lite stel i nacken. Inte särskilt mycket utan jag tänkte att det går säkert över bara jag får röra lite på mig. SÅ SKULLE JAG INTE HA TÄNKT!

När jag satte mig framför datorn och påbörjat mitt arbete så skulle jag titta till vänster för att se vem som gick förbi ute i korridoren, nyfiken som jag är. DET SKULLE JAG INTE HA GJORT!

Det ”sträckte” då till lite i nacken på vänster sida och sen var det kört. HEJ HEJ JÄDRANS NACKSPÄRR! Du kom till mig som ett brev på posten precis när du inte ska komma, men vi ska nog komma överens på nått sätt. Försöker vara positiv, men det går ju sådär, hihihihi.

Jag fick en STOR alvedon av en kollega, du vet en sån där värsting till alvedon som man får när man är riktigt sjuk. Sist jag fick en sån var efter att Elsa kommit till världen genom kejsarsnitt. Trodde förstås att det skulle hjälpa på studs. MEN DET GJORDE DET INTE!

Det hjälpte faktiskt inte alls. Så nu sitter jag här med en nackspärr delux och vill bara åka hem och kurera mig.

93019_1228751064

 

Vad gör du idag och har du några särskilda planer inför helgen? Berätta gärna för mig så jag får lite roligt och inte bara tänker på den jädrans nackspärren.

Kramar Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. åsa.emilsson

    Tjingeling!
    Du måste bara få en skön massage. Be din underbare man så fixar han det. Ta bara lite av den underbara salvan du vet vad jag menar. Kommer inte på det just nu. Voltaren 22,3 mg . Där satt den.
    lycka till.
    kram
    mamma

    1. Josephine

      Ikväll får han vila. Han mår lite illa förstår du. Så håll tummarna att han inte får det!!!! Kram

  2. Emelie

    20.30 ikväll ska jag masa mig ur min sköna soffa och bege mig till jobbet. Komma hem i gryningen ..sova bort dagsljuset. .njuta av min härliga familj en stund vid kvällsmaten, innan det är dags igen..och igen. ..taddaaaa…nu mår du genast mycket bättre va stumpan <3 :)

    1. Josephine

      Hahahahaha! Ja Emelie, nu mår jag hur bra som helst! Du är bara så jädrans skön! Hoppas du får det bra på jobbet. Ska tänka på dig imorgon när jag sitter i frisörstolen och sen när jag tar mig ett glas med rödvin;)
      Hoppas vi ses snart!!!
      Sköt om dig och KRAM