Livat på torpet

Bland hyss och rosa färger

Hejdå september …

wpid-20141001_115206.jpg… hej oktober!

Den rosa månaden. Jag köpte igår, som alltid denna tid, årets rosaband. Men tappade bort den och måste köpa ett nytt. Bröstcancerfonden älskar förvirrade mig lite extra i år.

Annars fortsatte gårdagskvällen precis som den börjat. Sambon jobbade över, grabbarna skulle på skidträning (<— läs barmarksträning) och jag stressade vid spisen för att hinna ge tre ungar mat, byta om på två ungar och sen få alla i bil och komma i tid till träningen.
Medan lekte grabbarna, dom skrek högt och skrattade och jag tänkte: ”tur dom kan roa sig medan jag lagar mat och inte har tid! och så himla kul att dom leker så bra med varandra!”

… nu är vi tillbaka till TÄNK ALDRIG så. För ”kul” var visst spottkrig i vardagsrummet. Så det blev ingen barmarksträning. Jag behövde inte längre stressa vid spisen. Och efter straffet om att måste äta upp dom där tre stuvade morötterna (här blev jag klassad som världens hemskaste mamma) som låg på middagstallriken för att sen hoppa bums i säng har dom lovat att aldrig mer spotta på varandra. Eller i soffan. Eller på bordet. Och inte heller på golvet …

En massa KÄRLEK till er som köpt ”rosa armband” av mig! Idag startade jag upp en –> Rosa Bandet insamling och på en vecka har jag sålt 14 armband, vilket betyder 840 kr!

gillar ni det här inlägget? klicka då gärna på ”gilla” knappen här nedanför så jag vet vilka typ av inlägg ni gillar.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hondjuret

    Haha.. Stackars fina du! Det Där lät som en Mindre lyckad eftermiddag helt enkelt! :/
    Men Idag.. Idag kommer det att bli bättre! Det tror jag minsann! 😉
    Kram på dig!

  2. Anna - Vitt eller svart

    Hej på dig raring!

    Klickar härmed gilla för jag gillar alla dina inlägg. 🙂

    Är delvis tillbaka och h ar iaf läst ikapp vad du haft för dig.

    Spottkrig var en ny variant, utmanande! 😉

    Värsta fina fynden! Det är tur för oss att det inte finns ngn loppis i närheten, skulle förköpa mig och inbilla mig att jag skulle fixa till grejer men det skulle aldrig hända.

    Kramkram