Livat på torpet

Klädparty på torpet

Idag har det varit me&i party här på torpet. Det betyder att dagen startade med STOR städning. Ni vet en såndär gång då man dammar varenda list och tar tag i den där rensningen av skor och jackor som man blundat för i månader.

Ungarna tittade på mig och frågade ”vem är det som ska komma mamma?” Vadå? Jag städar väl alltid sådär mycket … ibland … nångång … kan hända … öhhhh …

Jag var i alla fall smart som anlitade äldsta sonen som bagare …

wpid-IMG_20140914_104844.jpg
Det blev hans specialitet, kladdkaka. Antar att den var jätte god, för fatet var renskrapat. Tur för mig. Då slapp jag syndäta den (kändes som att det räckte med den knäckiga äppelpajen, ako kolan och geléhallonen …)

Visst skulle det ha varit roligt med en bild på brudarna, ungarna, säljaren och alla fina kläder här? Men ärligt, kameran glömdes bort. Istället kan jag berätta att jag och bönan kommer att kunna matcha varandra …

wpid-IMG_20140913_205634.jpgOch äldsta sonen hittade en tröja och dom där bedjande hundögonen fungerar på pappan också. Inte ofta han hittar ett klädesplagg han tjatar om. Men det krävdes några raggarbilar på också ….

wpid-142104.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Louice

    Oh dem där klänningarna var ju superfina! Jag hade också party igår och det fanns som vanligt en hel del fint man ville ha.
    Det blev i alla fall ett par nya jeans till mig och en fin topp.

    Ha en fortsatt fin dag!
    Kram