Livat på torpet

Drömmarnas trädgård mitt i natten

Godmorgon! Har ni sovit gott? Det har jag med. I alla fall först till halv två, sen efter halv fyra igen. För nån gång där kom bönan på att vi skulle ha soffmys, dricka vatten och se på ”drömmarnas trädgård” tillsammans.

tanken ”skjut mig” kan ha tänkts några gånger … 

Igår blev det visst en bloggfri dag. För när jag inte cyklade runt byn och sålde jultidningar med äldsta sonen så gick jag bananas på inredning och lite nytt blev shoppat …..

wpid-IMG_20140827_120652.jpg
Från nummertio.se. Sparbössan har jag tittat på länge, antingen har den varit slut eller jag snål. Nu fanns det bara två kvar på rea. Det såg jag som ett säkert ”shopping-tecken” då jag behövde just två stycken.

wpid-IMG_20140827_151818.jpg
Ellos skickade mitt i sökandet efter lite nytt hem ett mail om 25% rabatt på all inredning. Visst var väl det också ett säkert shopping-tecken? Lampor och nya påslakan blev i alla fall hemklickat.

wpid-86-1721.jpg

Medan roade bönan sig själv bland mina underkläder ….wpid-IMG_20140826_111838.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna - Vitt eller svart

    Drömmarnas trädgård tycker jag om, det ville Liten se på min mobil hela tiden men det har glömts bort. Ska skramla fram det igen. Nu är det mest Trotro som gäller.

    Bra shoppat, jag fönstershoppar en hel del och drömmer.

    Kram

  2. Cissi

    Härligt med lite shopping och bönan ser ju ut att roa sig kungligt 😉
    Här har sömnen varit haltande som vanligt och ja, tanken skjut antingen mig eller den lilla marodören som sjunger kan ha svävat förbi!