Ecochicas

Loppis på Lidingö

Lidingö levererar på loppisar måste jag säga – i helgen var det ännu en!

Damerna i familjen, dvs Gina, flickorna och jag hängde på låset – det är ju så mysigt att gå och botanisera mellan borden!

Och japp- fina fynd även denna helg – 3 Max böcker för 10:- st, fina kalas inbjudningar som blir perfekt när tvillingarna fyller år också en helt oanvänd Little Phant Wallsticker för 70 spänn!

Via ett stopp vid lokala presto grillen gick färden vidare mot ridhuset.

Oj vad spännande att hälsa på alla hästar tyckte Franka och Alba som även hann med och besöka nya lekmarker (fast gamla för mig) i form av formidabla Tessinparken.

Sen blev det brunch för hela slanten med vänner. Och detta kom jag på EFTER jag satt i mig en 150 grammare vid Presto Grillen….

Mannen hade gjort en fullkomligt makalös brunch och jag verkar alltid ha rum för lite till mat (jag kanske var en labrador i mitt förra liv?!) så det gick fin fint.

En riktigt bra lördag toppat med underbart väder, härligt skogspromenad med Sigge och lyxig egentid på kvällen då vår gamla barnflicka Nicki kom förbi och hämtade tjejerna.

De fick på fjärilsmuseet på eftermiddagen och körde en ”sleep over” hos Nicki i Nacka Strand.

Niki vill så gärna ha kontakt med tjejerna (de ses ju flera gånger i veckan på dagis när Nicki är vikarie på någon av alla avdelningar vilket också håller liv i relationen ) och de tycker så mycket om henne. Det kan man förstå, hon bodde i 2 år hos oss. Fortfarande så skuttar de gladeligen med henne -och så så länge det är så, så forsätter den relationen.

Men nu ligger jag här på söndagsmorgonen och det är så tomt, så tomt…

IMG_5571.JPG

IMG_5570.JPG

IMG_5575.JPG

IMG_5582.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.