Ecochicas

Ibland går det lite för fort…

Varje måndag så har vi på loppi.se telefonmöte.
Dessa möten kan ibland bli rätt kul. Alltid är det någon i gänget som har problem med tekniken eller uppkopplingen. Det pratas i munnen på varandra och vi lyckas aldrig någonsin följa vår agenda…. Jag och Katarina är så extremt snabbfotade så vi ibland glömmer att övriga kanske inte riktigt hänger med i allt snack. Och väldigt ofta så tror vi att det som vi liksom har uppe i våra huvuden redan har kommit ut genom munnen… Och så förstår vi inte när andra inte förstår vad vi menar…

Sanningen är såklart att tempot är så högt och allt går i 180 hela tiden så vi ofta glömmer bort att förankra saker i hela laguppställningen.

Som upplagt för missförstånd och knasigheter med andra ord…

Sist så talade vi om kommande barnmässan ute i Älvsjö där vi ska medverka. Jag hör Katarina säga: ”-Ja, och så ska alla ha mussepigg öron på huvudet. Eller ska vi se ut som nyckelpigor Charlotta?

Jag svarar ”Nyckelpigor!” blixtsnabbt! Inga konstigheter alls eftersom jag och Katarina har kommit överens sedan tidigare att vi måste synas och sticka ut på mässan…

Det är knäpptyst i luren från Lisa. Och har Elin möjligtvis lagt på eller?
Jag babblar på om mina nyckelpigsdiadem som jag har beställt och tillslut så säger Lisa lite försynt och väldigt skeptiskt … ”-Alltså, hallå… Vadå nyckelpigor? Ska vi vara utklädda på mässan…vad är det här?!”

Ett klassiskt exempel på mindre bra ledarskap kan man väl säga. Eller kanske bara ett exempel på en liten organisation som stressar på som små illrar… Nu fanns det inga iller diadem, hade ju varit passande annars.
Nedan ser du hur jag kommer att se ut på mässan. Och så ska jag säga ” varsågod, här är en Loppipåse! en sissodär 8000 gånger….

Glammigt som attan i entreprenörs branschen se ru’….not!

20120927-172541.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ylwa

    Åhå vilken suprise! Känns ju inte helt skönt att gå med såna på huvudet i dagar, men jag håller med vi kommer antagligen att synas/sticka ut väldigt bra! 😉 (För jag antar att jag också åker dit på ett par sådana å då)