dubbelkaos

dubbelkaos

Annons

Hej då!

Jag har valt att ta bort mitt ”liv” från dom sociala medierna då mina barn är all tid jag behöver. Jag tycker tiden på bloggen har varit rolig och lärorik men detta bloggliv är inget som jag verkligen brinner för . Jag har bloggat sedan min dotter föddes och sedan om min adoption. Men nu börjar mina barn bli stora och jag vill inte att dom ska ha en mamma som sitter vid telefonen för att kolla instagram,bloggen etc. För visst är mobilen beroendeframkallad. Jag har även skolan att ta hand om för att fokusera på fortsatta studier. Jag vill ändå tacka alla sponsorer för samarbetena jag har haft och är evigt tacksam för bra och roliga samarbeten! Och jag vill såklart tacka alla er läsare som följt min resa till Vitryssland och allt annars som funnits kring bloggen!  

 

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Fira inte farsdag!

Läste nyss en sjuk artikel, är det något jag inte gillar så är det feminister och deras spydiga kommentarer om männen. En artikel på Facebook är att man inte ska fira farsdag eller rättaresagt ” dom är inte värda det” blev så jävla arg!! Okej om vi ska vända på pannkakan då, så det männen gör? Att jobba för att tjäna pengar för att barnen ska ha kläder,mat aktiviteter betala alla räkningar och slita ihjäl sig för att hemmet ska gå ihop ekonomiskt osv.. Det är inte bra nog för att bli uppskattad på farsdag? Är det inte våran plikt som är hemma under tiden dom jobbar att fixa barnen/hemmet ? Sen att man är en hel familj på helgen/kvällar… Hur skulle familjerna se ut fall papporna slutade jobba och började vara hemma ? Såvida inte kvinnan är högutbildad och har ett jävligt saftigt jobb? Alltså spyr på feminister och det jävla jämställdiga samhället! Vi har fan två olika kön av en jävla anledning, två kan ju inte vara alfahanar ellerhur ?!?!

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Sista rättegångsdagen Lisa holm.

God morgon! Idag börjar inte skolan förens 10.45 så jag ska passa på att sätta mig med matematiken. Men , jag följer även lisa Holms rättegång och det är sista dagen idag. Aftonbladet skrev även nyss att den åtalades fru ska vittna vilket hon förut inte ville, så jag är riktigt spänd på att se vad hon kommer säga. Kommer hon ge honom alibi eller kommer hon tro att han är skyldig ? detta fall är helt galet sjukt och jag hoppas han får sitt straff för jag tror han är skyldig. Om han INTE var skyldig hade han förmodligen sagt som dom sa på tvn , att han hjälpt henne med att starta mopeden eller annat för att förklara hans DNA spår. Men hur ska han förklara det färska blodet på kläder och golvet ? det finns ju inget som visar på att det skulle vara någon annan! och han försvarar sig inte direkt heller, vilket är väldigt konstigt. Om jag skulle bli åtalad för ett brott och jag visste att det inte var jag skulle jag gråta, skrika och böna och be för att berätta att det inte var jag!

Är det någon mer som följer rättegången ?

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Trött dag

När jag kom hem från skolan somnade jag nästan på en gång efter att ha gosat lite med C. Jag va helt slut efter helgen antar jag.  När jag vaknade kom dottern hem och vi har busat allihopa hela eftermiddagen 😉 hon har blivit så stor och efter att hon lekt med grannen i helgen har hon börjat tala mer engelska tex mommy, daddy, open the box, bye bye! Alltså jag blev helt till mig! Hon lär sig så snabbt saker ! När hon kollar tv upprepar hon vad dom säger sen kan hon det till nästa gång. Snälla bli inte större !!! Lilla C börjar också bli  stor. Han är jätte stadig i benen och börjar få fram mer bokstäver ur munnen när han jollrar. Hans utseende har ändrats så mycket på några veckor ! Och massor med hår har han fått 😉 barnen blir mer och mer till sig på morgonen när dom vaknar för att se varandra, S frågar efter C direkt vi öppnar dörren. Han kryper dessutom alltid till henne!! Så söta små barn. Så lycklig !!! Dom skrattar dessutom alltid när dom tittar på varandra, alltså deras kärlek kommer man långt på! Men nu ska jag sova och upp till skolan, har verkligen inte lika mycket tid till bloggen längre….

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Sliten idag

Försov mig till matematiken imorse så fick springa till bussen, och är det något jag hatar så är det att stressa på morgonen. Jag var dessutom tvungen käka frukost i stan för att kunna koncentrera mig. 

 har säkert ätit ute för 1000kr redan… Och inte är det nyttigt heller. Men jag tog en promenad från stan och hem så det känns skönt. Hoppas på -5 kilo denna månaden !! Gick säkert upp 2 kilo i Oslo haha! Åt på mc Donalds 2 gånger! Men det är svårt att hålla ett bra mönster, jag måste börja ta hand om mig mer känner jag. Blir jag överviktig så kommer jag inte orka med att göra något hemma eller i skolan, en bra livsstil som fungerar i längden.motion och kost är AochO för en lycklig hälsa! 

Kommentera (0)

Kommentera