dubbelkaos

dubbelkaos

Annons

Dag 1 Cambridge

 

Idag började jag med Cambridge soppa! eftersom min matlust är lite konstig så tänkte jag att soppan skulle hjälpa att äta regelbundet samtidigt som jag tappar vikt. Imorse åt jag kakao smak och till lunch grönsaker, wow vilken bra smak på pulversoppa! Jag har alltså ätit två soppor och kommer äta en nyttig middag vid 3 tiden. Jag vill gå ner snabbt i vikt och börja om från början som jag beskrivit för er förut, så när 3e veckan har gått ska jag tappa ner på sopporna och äta nyttig mat och INGET godis eller dricka.- 15kilo ska det stå på vågen innan jul, sedan ska jag stanna på den vikten som förr. Anledningen till att jag inte bara börjar med nyttig mat är för att jag hamnat i en ond cirkel!  När jag tittar på bilder ifrån Vitryssland skäms jag för vad stor jag blivit!! Detta kortet är taget när jag var gravid med S. Inte alls så stor i ansiktet som jag är nu. image

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Så här är jag uppväxt

Tänk att få gått såhär till skolan varje morgon i över 10års tid. Helt fantastiskt! Imorse lämnade vi barnen på skolbussen så vi fick en liten promenad. Natten gick susen och dottern sov i växasäng utan problem hela natten i min lillebrorsan rum!  

    
    
   

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Värmland 

Kommer spendera veckan i Värmland tillsammans med barnen. Sambon åkte med i tåget men åkte tillbaka igen ( snacka om slöseri på pengar ) men kunde inte åka tåg själv. Ikväll har jag lagat oxfilé från egna köttdjur pappa har tillsammans med massor utav rotfrukter med fetaost. Imorgon börjat älgjakten och jag hoppas mamma kan ta barnen en dag så jag kan hänga med på ett pass. Däremot får nog börsan stanna hemma då synen försämrats mycket, vill ju inte skjuta älgen på fel ställe. Men det är alltid rogivande att sitta i naturen med en kopp choklad. Hoppas få visa lite bilder under veckans gång!  

   

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Godmorgon ifrån mig

Och inte god morgon från sambon , Hahah! Igår var vi till grannarna och åt såå god indisk mat! Vi fick bla. Grön chili med någon slags chiliblandning på till förätt, till det drack vi mango blandat med yoghurt och kokosmjöl! Så gott! Sambon vaknade dock imorse och fick kramper i magen pga av att detta va så starkt. Ändå åt vi 3 var! Till varmrätt åt vi fiskgryta gjord på riktiga kryddor ifrån en indisk butik här i Göteborg ( måste dit) Gud vilken skillnad på ICAs kryddor och riktiga kryddor. Till det åt vi mos med kokosmjölk och ( kommer inte ihåg vad allt hette) men super gott också. Sedan fick vi även smaka på polsk rätt som här i Sverige är kåldolme, ja vad ska kan säga. Mätta blev vi! Och super gott! Barnen ville bara leka så dom åt inte någonting ( S hade bara kunna ätit kåldolmen eftersom allt var så starkt ) men när vi kom hem åt hon en rejäl potion havregrynsgröt !  Riktigt trevlig middag och nu planerar vi att bjuda dom på middag nästa gång 😉 jag måste bara åka till Indien när barnen är tonåringar, wow vilket land! Tyvärr tog jag inte kort på maten, kändes lite oförskämt att slå fram mobilen vid middagen. Man måste väl kunna vara bortbjuden utan telefoner också.

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Ut och leka 09.00

Vi bestämde med S dagis kompis att vi skulle gå iväg och leka imorse, vi båda mammor är uppe tidigt så vi passade på innan lunch. Kallt var de och jag hade vinterjacka idag! Barnen lekte och hade skoj! Sedan blev barnen hungriga så vi drog hem och käkade middag. Nu sover S och jag ska sova en stund också innan middagen hos grannarna nedanför 😉 fullspäckad lördag med andra ord! Kul! Lilla C fick stanna inne hos pappa. Kolla vad liten han har varit!

 

Kommentera (0)

Kommentera