L som i livet, leva, leka och lära

Vinna en Tefal Actifry

Satt i går kväll och skulle tävla för att vinna en Tefal Actifry på Bloggen Matsstugan men fick hjärnstopp speciellt när jag ser visa kommentarer, folk som rimmar och skriver berättelser. Hur ska jag nu göra för att vinna denna häftliga suveräna maskin? JAG vill ju HA DEN! Vill VINNA en Tefal actifry?

actifry

Ska jag hitta på en häftig motivering där jag skriver ner alla värdeord för Actifry eller skall jag skriva en snyfthistoria?

Nä….. efter många rim förslag både på fry, grönsaker, potatis, Matstugan gav jag upp. Tittade på alla härliga recept på deras hemsida och blev i stället vrålhungrig kl tolv på natten – recept på Tefalshemsida?

Svårt men efter funderat länge så bestämde jag mig att göra det kort och kraftfullt (hoppas jag…) – för jag vill ha en Tefal Actifry. Skulle passa perfekt i min nya Viktväktarlivstil! Då mycket med Tefal handlar om hur man tilllagar maten och hur näringen hanteras för att få det optimala smakintrycket.

Så min ”slogan” för att vinna blev helt enkelt:

Har jag vunnit på lotto?

Nej men nu kan jag laga – Pompa frittas, kyckling och risotto

Läs mer här om hur.

Nu är det bara hålla tummarna att Matstugan gillar mitt upplägg – vi verkar ju bo i samma kommun så hon slipper ju transportkostnaden .

Håll tummarna nu – och om du vill tävla har du några dagar kvar på dig. Lycka till du med!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.