myran83

Välkommen till min blogg

Annons

Mulle på Hööks

Har ni sett Hööks höst nyheter? själv hittade jag mycket fint. Bland annat har dom massa nya söta Mulle saker, Gå gärna in på Hööks hemsida. Gå in och kolla, det finns mer i Mullekollektionen.

Mulle schabrak

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Jag är tillbaka

Jag har varit borta från bloggen en sväng. Det beror på att jag har njutit av semestern med familjen och valde att logga ut ett tag. Men nu är jag tillbaka igen 🙂

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Regn

Jag får ångest när jag tittar ut genom fönstret och ser att det regnar ute. jag vill ha sommar med värme och sol. Skolorna har ju inte börjat än här uppe hos mig så det är ju fortfarande sommarlov här. Har era barn börjat skolan än?

regn

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Äta i solen

Något jag älskar att göra på sommaren är att äta ute. Lunch, middag en fika eller vad som helst. Det är bara så mysigt att sitta ute och mumsa i sig goda saker. Håller ni med?

IMG_20160815_163926

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Skip Hop!

Är det bara jag som tycker att Skip hop´s produkter är snygga och söta. Skip Hop är ett trendigt och innovativt designföretag från New York som tillverkar snygga och praktiska skötväskor, leksaker, ryggsäckar för barn och mycket annat. Jag äger ej nån av dessa saker men gör du det? Skriv gärna vilken i sådan fall och vad du tycker om den.

SkipHop

Kommentera (0)

Kommentera