myran83

Välkommen till min blogg

Annons

Sweden Cup!

Sweden Cup 2016 kan stämplas med ett namn – Kolgjini. Igår vann Adrian Kolgjini Sweden cup på Solvalla med hästen

Dante Boko. Grattis till vinsten Adrian Kolgjin.

DANTE-BOKO-I-VINNARCIRKELN-LJ

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Elitloppsflyget landade i Norrköping

Vid 22.50-tiden på måndagen landade ett plan av modellen Boeing 747-400 ERF på Norrköping Airport.. Det är första gången en jumbojet landar på Kungsängen och många Norrköpingsbor hade tagit sig ut för att få se när jätten landade. Boeing 747 är ett av världens största flygplan med på planet var det hästar som ska vara med under elitloppshelgen på Solvalla. Planet reste från New York .

Boeing 747

Kommentera (1)

Kommentera

Annons

Elitloppet 2016

Till helgen är det elitloppet 2016 på Solvalla. Oj vilka bra hästar som är med. Har nån av er läsare varit på elitloppet nån gång, eller är det nån som ska dit i år? Vem tror du vinner i år?

elitloppetforsok12v3

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Superknäcke Pauluns

Jag måste bara tipsa om Fredrik Paulúns superknäcke. Jag har bara testat den med smaken chiafrön, sesamfrön & linfrön. Jag tyckte den smaken var super god. Paulúns Superknäcke är bakat av surdeg och innehåller extra protein från 26 procent nyttiga fröer som exempelvis chiafrön, amarantfrön och solrosfrön. Superknäcke finns i tre olika smaker.

  • Chiafrön, sesamförn & linfrön
  • Solroskärnor, amarantfrön & hampafrön
  • Quinoa, vallmofrön & gula linfrön

knäckebröd pauluns

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Hillbillys Timrå Cruising Startskottet

Igår vart det en sväng och kolla på snygga bilar både nya och gamla. Det var cruising i Timrå och det var Hillbillys som fixade det. Det var roligt att ser alla bilarna då vet man snart är sommaren här 🙂 Det var ganska mycket folk. Allt i från unga till äldre.

IMG_20160514_222221

Kommentera (1)

Kommentera