myran83

Välkommen till min blogg

Annons

Bloggen 4år

Hurra, hurra för bloggen. I går måndag 26 september 2012 starta jag min blogg här på loppi sida. Oj vad tiden har gått fort. Tack för att ni läser min blogg, det betyder mycket för mig.

snoopy__woodstock_happy_birthday-20100902

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Zumba

Igår var jag på Zumba med min syster och det var skitroligt. Om du har funderat på att testa Zumba men inte riktigt vågat, tycker jag verkligen att du ska prova på det.

zumba

Kommentera (1)

Kommentera

  1. Linda

    Åh gud vad skoj, ser jäkligt kul ut måste nog prova ngn gång!!
    Svar: Tack så hemskt mycket blir alldeles rörd här av allas fina kommentarer! Längtar tills jag får se de andra bilderna med, man är så självkritisk dock,hehe.

Se fler...
Annons

24 september

Oj oj vad tiden rinner iväg. Jag har inte hunnit med bloggen på några dagar. Igår spenderade jag dagen med jobb och rensa och städa här hemma. Är det bara jag som inte får nå ro i kroppen om det inte är ordning hemma?

Höstlöv

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

STÖVELJAKT!

Jag är på jakt efter ett par fodrade gummistövlar till barnen,men hittar bara mängder av super fina ofodrade stövlar. Så typiskt. Om ni har några tips på lite tuffare fodrade stövlar får ni gärna kommentera i inlägget.

Stövlar

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Det är fredag!

Välkommen fredag! Fattar inte vart veckan har tagit vägen. Det har varit en trevlig arbetsvecka, men jag tycker det är riktigt skönt att det är helg nu. Fredag och Stiftelsen har släppt en ny singel, har ni lyssnat på den än?

 

 

Kommentera (0)

Kommentera