myran83

Välkommen till min blogg

Annons

Sun lolly :)

Jag vet inte hur många packet Sun lolly jag har köpt redan och sommaren är inte slut än. Ibland önskar jag att man har blivit sponsrad med dessa underbara glassarna. Sun lolly är en praktisk isglass med fruktjuice! Vilken är eran favorit smak?

dav

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Lördag

Det blev sovmorgon idag. Sommarlov på tv:n och en sen frukost idag lite som det ska vara när man är ledig. Ja vad har dagen att erbjuda idag då? Jag är helt slut efter denna arbetsveckan och känner att jag behöver vila men samtidigt måste barnen sysselsättas med något. Så vi får se vad vi hittar på idag. Vad hittar ni på i det fina vädret idag?

Ha en toppen bra lördag.

Lördag

 

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Städar i värmen.

Puh. Det är inte roligt att städa ett stort hus i denna värmen men samtidigt blir det ju rent och fint. Allra värst är nog trapporna för dom är vita och smutsen syns direkt. Vilket är ert bästa städtips? Mitt bästa städ-tips är att låta barnen hjälpa till.

Ha en superfin dag.

Städa

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Lego

Att leka med lego är nåt som både barn och vuxna tycker är roligt. Jag gillar att bygga men själva leken efteråt lämnar jag till barnen. Jag tycker det är bra att det finns. Det finns både duplo lego för dom mindre och vanligt lego för dom äldre barnen. Brukar ni bygga med lego med era barn?

Lego

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

SNACKEEZ Jr. STAR WARS

Idag var jag och barnen på Toy´rús en sväng. Då hittade jag dessa Snackeez för bara 50kr/st annars brukar ju dom kosta 149krst och då passade jag ju på när det var så billigt. Dom är ju super bra att ha i t ex bilen nu när det är bilsemester. Dom hade rea på Star wars, Marvel, samt Minionerna men dom kostade 75kr/st. Har ni någon sådan mugg?

Snackeez JR är en smart och komplett mugg som rymmer både tilltugg och dryck! Perfekt för resan, utflykten eller fredagmyset vid tv:n. Tack vare Snackeez JR täta lock behöver du inte vara rädd att du spiller ut dricka eller snacks i soffan, bilen eller på golvet. Snackeez JR är greppvänlig och rymmer ca 300 ml dryck och ca 100 ml snacks/bär.

muggar

 

Kommentera (0)

Kommentera