myran83

Välkommen till min blogg

Annons

Sjuk

Det är så jäkla typisk att man skall bli sjuk när man har så mycket att göra i december, Jag har så ont i hals och feber.

sjuk

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Slut på helgen

.Efter en sjuk rolig eftermiddag med familjen på badhuset så jag nu galet trött och ska bädda ner mig och se på Allt för Sverige och Midnattsol. Då var denna helgen förbi, som vanligt går det i rasande takt! imorgon är det tillbaka till verkligheten.

miranda

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

FANTASTISKA VIDUNDER OCH VAR MAN HITTAR DEM!

Som jag har längtat efter att se denna filmen! Idag så ska jag äntligen se den och jag hoppas att den är lika bra som trailern är.

FANTASTISKA VIDUNDER OCH VAR MAN HITTAR DEM 2

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Boktips

Jag har läst en del riktigt bra böcker. Här kommer en av dom bästa boktips som jag vill tipsa om. Det är Magdalena Graaf´s bok Mitt perfekta liv. Jag säger bara läs den om du inte har det. Har ni läst några bra böcker som ni kan tipsa mig om? 

Handling:  Att läsa Mitt perfekta liv är som att ta en kaffe med sin bästis – personligt, hämningslöst och fruktansvärt roligt. Boken är fylld av smärtsamt igenkännande läsning om känslan av att inte alltid räcka till och den tröstlösa kampen mot kråksparkar och manchesterbröst. ingen är perfekt! Men det handlar också om livets små lyckostunder, när man överlevt såväl skilsmässa som hjärnblödning och barnen och den nya kärleken från tillvaron att kännas ljus igen.

 

mitt perfekta liv

Annons
Kommentera (1)

Kommentera

Se fler...

Sunday feeling!

Även denna dag har jag börjat dagen med långfrukost, det finns inget bättre start på en helg om ni frågar mig 🙂

långfrukost är helig hemma hos mig. Vad brukar ni ha på ert frukost bord?

breakfast

 

Annons
Kommentera (0)

Kommentera