Anitha Schulman

London 32 h

IMG_0053

FÖRLÅT för urkasst bloggande. Galen vecka och i London var hela Loppi’s site under spamattack. Så mitt mobila publiceringsverktyg ballade ur. Men nu är jag tillbaka. Efter ett övervägande och velande fram och tillbaka så bestämde vi till slut att jag och Penny följde med Calle till London som är där på jobb. Efter lite research så insåg jag att en vagn och två barn inte var helt kompatibelt med Londons kommunikationssystem och att ha honom på magen i Baby Björn hela tiden skulle vara lite för övermäktigt. Speciellt när jag skulle resa hem med båda själv. 32 timmar verkar ju var vår nya grej att resa. Så han fick vara hemma med barnvakt och jag och Kenny Smulman fick lite bondingtid. Vilket med facit i hand var helt ljuvligt. Vi har haft så himla kul. Samt att jag har fått sovit två hela nätter utan att bli väckt. Känner mig utvilad och stark. Jag bad om lite Londontips Instagram så sagt och gjort vi rev av alla. Vi började morgonen med att bokstavligen hänga på låset till Disneyaffären  och länsa butiken på allt som stavades Anna och Elsa.

IMG_0054

Alltså man får träffa dom där! Men har ”let it go” nu. Hela undervåningen var bara Frozen men där uppe fanns random Disneyserier/sagor i fysisk form.

IMG_0055

Som Star Wars exempelvis (Disney äger väl filmrättigheterna etc.) Hur coola weekend väskor.

Efter Frozenöverladdningen så somnade Penny i vagnen till mammas stora lycka och jag fick också lite ”kul”.

IMG_0056

Efter visit på Miss Selfridges så vaknade trollet till och vi gick in på Hemley’s och köpte lite presenter och en My Little Pony till Penny.

IMG_0057

Efter det tog vi bussen till Westminister och London Aquarium måste säga att de här Oystercardsen som man köper i valfri kiosk och laddar med valfritt belopp är fantastiska. Funkar både på buss och tunnelbana. Dessutom är det oerhört mycket mera prisvärt på alla sätt att åka buss. Både ekonomiskt och emotionellt. Man får liksom en perfekt seightseeing och så mycket billigare och omeckigare än tunnelbanan med barnvagn. Ongarna älskar det kan jag lova. Dessutom superlätt busssystem. Jättelogiskt. Calle kallar mig för Rainman när det kommer till att åka buss. Kan typ alla linjer och vilka hållplatser de stannar.

IMG_0058

IMG_0064

Vi hade sådan otrolig tur med vädret!

IMG_0063

Wow vilket fint akvarium det var. Även om någon var ganska oimponerad av hajarna men ville stå vid ”Nemo” i en kvart ungefär.

IMG_0061

Nemo och Doris. Funkar alltid.

IMG_0059

Sen tog vi bussen till London Zoo och kollade in gorillan.

IMG_0065

Alltså helt otroligt. Kunde aldrig för mitt liv förstå hur stor en Silverback var. En otroligt stark upplevelse vilka majestätiska djur. Ödets ironi är väl ändå att London Zoo ligger precis vid Regent Park det är komiskt att se de lössläppta hundarna som springer fritt och busar precis framför de inhägnade sk. vilda djuren.

IMG_0066

Sen kom våra kompisar Jonas, Frida och deras dotter. Penny och Anna Belle hit it off! Penny skulle köra buss.

IMG_0068

Sen fick Jonas hänga med ett par varv i karusellen.

IMG_0067

IMG_0069

Frågan är ändå om inte ekorrarna i Regent Park var dagens höjdpunkt? Sen åt vi middag hemma hos Jonas och Frida.

IMG_0070

Dagen efter hann jag med en springa 7 km i Regent Park. Kände mig urstark och fick en bra tid! Hostar fortfarande men känner mig bättre än på länge. Förlåt ni som vill springa med mig. OM ni hinner läsa detta så springer jag gruppen i Tunnelloppet som startar 13.50. OM ni kör i samma grupp så kan vi ses 13.00 utanför TV4:s entré.

FråIMG_0071

Igår eftermiddag bar det hem. Älskade varenda sekund. Penny med.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Comments are closed.