Anitha Schulman

Munnen

bild

 

Jag måste prata om det om det här med munnen. Har fått en del mail och frågor. Så jag säger som det är. Jag gav ju överläppen ett litet micropout förra våren innan jag blev gravid med T.A. Jag är trettiosex år gammal och jag är inte ute efter några större förändringar bara små mikroförbättringar eller bibehållningar. Eller vad man ska kalla det. Orkar inte motivera det. Mitt val. Tyck vad ni vill. Men för er som undrar.

Sist använde jag Restylane men upplevde det som ett ganska hårt material som man liksom kände av som små minipelare i läppen. En god vän till mig heter Anne Wetter och hon är hudläkare i grunden och har öppnat sin första egna praktik tillsammans med ett par kollegor. Nu när bebis hade kommit och jag slutade amma gjorde jag ett besök hos henne istället.

Då jag var nöjd med resultatet sist men kanske inte själva känslan. Hon använder sig av något som heter Volbella det är mycket mjukare och man känner inte att man har någon fyllnad. Det tog någon extra dag i svullnad men resultatet upplever jag som tusen gånger bättre. Dessutom tryckte jag i pyttelite i underläppen. Så båda fått tillbaka sin gamla spänst. Sjukt nöjd!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Hej! Gick in på länken till Anne Wetter och kom till deras mottagning. Men ingenstans hittade jag info om att man kan förstora läppar eller förminska rynkor (som är mitt problem). Hjälpte hon dig för att ni är vänner? Har du isåfall nåt annat ställe att rekommendera om man vill förminska bekymmersrynka med botox? Är så grymt svårt att själv avgöra genom att surfa runt på nätet, skulle så gärna vilja ha rekommendation från nån som gjort det. Om du inte använt botox själv kanske du känner nån som gjort det? Tacksam för svar från en lantis. 🙂

Comments are closed.