Anitha Schulman

Fas två!

bild

Åh så härligt det är. Jag och pojkis har kommit in i andra andningen på något sätt. De där kolikpassen som i början var två timmar per dag är nu nere på två tiominuterpass. så himla skönt.

Är det inte så skumt ändå att spåtanten som jag besökte i december när jag typ var i femtonde veckan har haft rätt på allt. Att det är en pojke som skulle komma i vecka 37 och med vaginal förlossning de första fyra månaderna skulle vara ganska krävande för då skulle han få kolik, men sen skulle det gå över. T.A. blir fyra månader i helgen. Både läskigt och stort samtidigt på något sätt. Imorgon åker vi till vårt favorithotell i Italien det har varit en minst sagt intensiv tid så lite halvtidsvila är precis vad vi behöver. Så imorgon äter jag middag i Italien älskar den känslan! Det blir vårt femte år på samma hotell.

public_hires_mezzt_159.jpg

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mona

    Åh vilket fint foto på killen! Världens sötaste ju! Men spåtant, Du skämta Aprillo, hoppas jag. Ska vi tro på tomtar o troll oxå?

  2. Bee

    Åh hoppas ni får en härlig resa! Ska själv flyga iväg på en weekend imorgon 🙂 Vad coolt med spådomen. Ps. Räknar du kalorier de dagar du inte fastar? 5:2 är skitbra förresten!

    1. anithaschulman78

      Näe men har relativt bra koll efter lite ”kaloristudier” tänker på vad jag äter i veckorna generellt och går bananas om jag vill på helgen 🙂 trevlig weekend.

Comments are closed.