Anitha Schulman

Bakis

Bild 2014-09-01 kl. 10.04 #3

Var på kräftskiva i lördags, det var väl andra ”riktiga” utgången eller festen sen han kom vilket är tre månader sedan. Men jag inser att det inte är som förr. Alltså jag drack en snaps under hela kvällen. Försökte hålla mig till samma enhet (vitt vin). Drack verkligen allt annat än överdrivet mycket, visst lite slirig absolut men inte full. Vid 00.20 var vi hemma och jag bälgade i mig vatten. Gick och la mig och mådde bra, men bakis som ett litet jehu dagen efter. Alltså det är knappt värt det.

Med tanke på de få timmarna man har av ”sköj” så är det bara 20% på en tidskaka av tiden man är bakis. Jag blir dessutom så himla nollställd. Hela kroppen är ansatt. Klarar ingenting mer än babyhantering i princip. Calle får ta Penny och jag är på alla sätt en USEL förälder.

Jag förstod inte förut varför jag hade sån ångest efter jag druckit men förstår det nu. Tjejer blir mer bakfulla och därav blir de sämre föräldrar. Därför är mammaskammen större än pappaskammen. Funderar på om det verkligen är värt det. Dessutom är jag en slowdrinker så jag gör alla ”rätt” men det funkar ändå inte… Inser att två glas vin under en lååång kväll är min limit för vad jag klarar av just nu. Ska inte äventyra det här igen på ett tag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Bee

    Att kvinnor generellt sätt blir mer bakfulla kan ju bero på att vi mixtrar med våra kroppar i större utsträckning än män. Min teori är att dieter som vi tjejer är benägna att följa gör våra kroppar mer sårbara. Jag har inga källor på det här, lite svammel bara o lösa teorier.

  2. Frida

    Verkligen samma här. Dessutom är man på ett konstant minus vad det gäller sömn och återhämtning ändå så baksmällan blir ju gånger 10 än vad den var pre två barn.

Comments are closed.