Älska att baka

Klubben för inbördes beundran

God förmiddag alla härliga läsare! Hoppas att ni har en mysig lördag!

Själv kom jag precis hem från Judoträning med Melwin och han var sur hela träningen, tjihooooo för min förpubertala älskade 6-åring! <3

Igår var jag på Kristallengalan och vilken kväll sen då! Hela Sverige Bakar kom tvåa i kategorin ”Årets dokusåpa” mot Paradise Hotel. Det pirrade i hela kroppen när dom två favoriterna i kategorin kom upp på storbildsskärmen och jag tänkte bara att nu jädrar händer det! Nu ska vi upp på scenen och ta emot pris, iiiiiiih! Men Paradise Hotel är en riktig dokusåpa så det var välförtjänt att kamma hem priset. Trist att inte få gå upp på scenen, skönt att inte få den titeln. 😉

Jag satt vid samma bord som vår domare Johan Sörberg, producent Isabella Centerwall, programledare Tilde de Paula Eby, sportjournalisten Anna Brolin och Olof Lundh från fotbollskanalen.

IMG_0150.JPG

När jag satt där och bara tittade mig omkring så slogs jag av att det här var en enda stor personalfest för tvfolket. Alla kände alla och vi som kom utifrån, vanliga Svenssons, vinnare av ”dokusåpor” var liksom inte så intressanta att involvera i samtalen. Jag minglade runt, go och glad, gick på röda mattan med Amir från Mästerkocken och hade en härlig kväll men shit vad ytligt det är. Folket trippar omkring med klackar som var så höga så dom var tvungna att knäa sig fram, en del så magra så revbenen putade ut genom det tunna klänningstyget med osäkra ansikten som söker med ljus och lykta efter bekräftelse. Vuxna människor i en hård värld. Jag kände mig så lugn och trygg i mig själv och betraktade allt med ett litet leende. Skönt att bara tillhöra den här världen några timmar per år..det räcker. Människor som jag har pratat med förut och som är sååå trevliga och härliga vände mig ryggen igår kväll och låtsades som att jag var luft, sen trippade dom fram till Gry Forsell eller Agneta Sjödin och kindpussades. Usch och fy. Varför gör man så? Varför är inte alla människor bara sig själva? Det är fest, vi ska ha trevligt, vi ska skåla i gott vin och njuta av en gala som inte många får vara med om! Nä, då skrider vi runt som snorkiga jävla ormar och gnider skinnet mot dom som står högst upp i hierarkin. Dom som just nu har högsta tittarsiffror och är hetast på tapeten. Det måste ju handla om osäkerhet, eller? Vi är ju för faan bara djur allihopa! Homosapiens, nakenapor som går omkring på detta jordklot och gör vårt bästa för att överleva, alla på vårt sätt. Sen finns det ju självklart helt fantastiska människor som är sig själva rätt igenom kött och ben och utstrålar värme och intresse för andra människor. Anna Brolin är en sån, sååå härlig tjej som var nominerad till Årets Sportreporter.

Jaja, jag hade iallafall en riktigt trevlig kväll och njöt av allt omkring mig. Jag spanade in Gunde Svan och gick fram och gav honom en varm kram, han är en stor förebild och är så genuint varm och fantastisk person.

 

Här kommer lite bilder från kvällen.

IMG_0141.JPG

HELLOOO!

IMG_0156.JPG

IMG_0149.JPG

Kvällens meny.

IMG_0140.JPG

Maten var helt fantastisk!

IMG_0147.JPG

Men efterrätten bäst, hehe..

IMG_0145.JPG

Isabella Centerwall och Johan Sörberg.

IMG_0157.JPG

Solsidan vann ”Årets humorprogram” Älskar det!

IMG_0163.JPG

Underbara programledare!

IMG_0139.JPG

Nomineringarna.

IMG_0166.JPG

Grand final!

IMG_0159.JPG

Härliga Amir! Vilken underbar vän han är!

IMG_0169.JPG

Var ju bara tvungen att få en sån här bild innan jag drog från festen. Så att ni verkligen ser att jag har varit här, hahaha..

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Viola

    Visst kan man bli lite besviken/förvånad över hur vissa beter sig i vissa situationer? Nu som något äldre (bar mig emot att skriva gammal 🙂 ) så kan jag studera allt detta med ett stort leende på läpparna och njuta av att en kväll då och då, få klä mig extra fint, bli bjuden på god mat och dryck. Du låter ”väl grundad” och jag hoppas att du trots visst umgänge hade en fin kväll och vilken klänning den, urtjusig!

    1. Carro

      Härligt! Jag hade summa kardemumma en fantastisk kväll, bara lite överskuggad av vissa människors attityd. Tråkigt att uppleva, kändes som högstadiet på många sätt, hehe.

      Kraaaaaam!!!

  2. Gülay

    Du har verkligen fötterna på jorden,tack för det. Tyckte om din ärliga berättelse om kvällen. Dessa människor som var så trevliga mot dig innan men som vände ryggen åt dig igår är väl inte lika ärliga som du,allt var bara ett spel. Forsätt att vara dig själv och var trygg med dig själv. Bekräftelse behovet har gått över styr tycker jag. Jag ser ofta mammor med små barn där ungen sitter i barnvagn, medan mamman leker med sin mobil. Barnet gråter och skriker efter sin mors uppmärksamhet men mamman iggnorerar och istället stoppar nappen i munnen och forsätter med sin älskade telefon. Eller när jag är på restaurang och ser par som sitter med sina telefoner istället för att prata och umgås med varandra tills maten kommer.Om ”vanliga svenssons” är så beroende med sina bekräftelse behov hur är då inte tv folkets behov?-:)

    1. Carro

      Visst är det fascinerande! Jag vet inte hur många ”selfies” jag såg igår, av ALLA! Jag med, men inte hela kvällen och inte plötsligt mitt i ett samtal.

      Festen var härlig och jättefin men jag blev såååå besviken på många där igår. 🙁 Trist.

      Tack för dina ord! Värmer som alltid Gülay!

      Kraaaaaam!

Comments are closed.