Älska att baka

Zzzzzzzzzzz…..

Vilken intensiv vecka det har varit! Inskolning med Melwin och plötsligt lämna två barn på två olika ställen. Bakat som en galning och fotat bakverk. Haft min första bakkurs ikväll i Nynäshamn och nu mailat en massa recept till Elkedjan. God natt säger jag bara 🙂

Ni ska få lite bilder från bakkursen imorgon. Det var såååå jäkla roligt! Jag tror att deltagarna tyckte det också, det såg så ut! Hoppas på fler kurser framöver. Perfekt företagsjippo!

Imorgon ska jag till Rosendals trädgård kl 09 för pressträff med Hela Sverige Bakar gänget. Johan och Birgitta, Tilde, produktionen, alla sponsorer och så klart, det nya gänget från årets säsong! Ååååh vad kul!

Måste sova nu. Just det, en sak till.. Jag vill bara säga att det är så himla kul att fler och fler följer min blogg! Extra roligt med alla frågor, gilla och kommentarer från er, det värmer i hjärtat och ger mig supermycket energi! Fortsätt skriva tillbaks!

Jag har många små planer framöver och ni får gärna komma med önskemål om recept på nåt visst bakverk eller om vi kanske ska köra en liten frågestund typ? Jag har fått önskemål om ämnen redan och det kommer, jag lovar! Har inte glömt bort 🙂

God natt alla härligheter! Sov gott! Imorgon är det fredag 🙂

IMG_9881.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Är så roligt o följa din blogg. Så mycket trevliga recept o även roligt att följa din vardag.

    Fortsätt så!

    Kram Camilla

Comments are closed.