Det ljuva 40+ livet

Vårfest i Nacka Strand

nackastrandSå var det dags igen att återupprepa förra årets succé med Nacka Strandsfest. 200 gäster med anknytning till Nacka Strand samlades i Båthuset nere vid kajen.

saravargaMaten som serverades var från de lokala restaurangerna i området. Den presenterades på samma succésätt som förra gången, nämligen på catwalken. Dansande modeller snurrade runt med maten till tonerna från DJ Sara Varga och percussion; food walk (eller snarare dance).
Det bjöds på mycket mat även denna fest, men lite mindre portioner en rätt färre. Sju rätter från Restaurang J, Birgittas bageri, Grönkulla Från Gård till Gryta, Fazer, Curry Palace och Forna Romano och lika många olika glas vin.

nackastrand2
kollegorMätta och glada kollegor.

minakollegorKvällens huvudakt var Nanne Grönvall. Jag trodde inte att jag kunde så många låtar från hennes repertoar, men ”Den vilda”, ”Alexandra”, ”Avundsjuk”, ”Kom och håll om mig” och ”Jag måste kyssa dej” satt förvånansvärt bra och jag skålade med för full hals.

nannegronwallÖverraskningsartisteriet stod Dogge Doggelito och El Primo för. Det blev bra drag till reggaetonrytmer, många omskakade rumpor och skrik på kommando.

doggeyprimoHär ser ni en lycklig kollega som lyckades kamma hem en av vinsterna under kvällen. Ett presentkort som gäller på Nacka Strands restauranger.

vinnare

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.