Det ljuva 40+ livet

Hänt i veckan

Bilder från veckan som gick.

cherryKörsbärsträden i Kungsträdgården står delvis i blom. Det var långt ifrån det rosa hav av blommor som jag hade tänkt mig, men så kommer det att vara nu till helgen. Körsbärsblommans dag firas den 18 april och då är vi troligtvis på plats igen.

tussilagoBlommor i alla de slag har alltid varit en favorit hos Lillasyster. Nu finns det massor att plocka av både tussilago och vitsippor. Och så finns det blåsippor också, men jag har lärt barnen att de är fridlysta och därmed inte får röras. Fast jag undrar om de är det fortfarande – det finns ju mängder!

eggVi missade det där med att måla ägg i påsk. Det blev desto festligare att göra det mitt i veckan istället.

scrapJag gör födelsedagsböcker till mina tjejer. Varje födelsedag dokumenteras med 10 frågor, en teckning och ett foto. Tjejerna fyller år i augusti och först nu är deras sidor för 6- och 8-årsdagen klara. Bättre sent än aldrig. Tanken är att jag ska göra detta fram till de fyller 18.
Slutresultat för de senaste sidorna kommer på bloggen inom kort.

sanktisPå söndagen spelade Storasyster fotbollscup i Älvsjö. Självklart var det snålblåst och duggregn, men jag var påpälsad till max. De förlorade två, men vann i sista matchen och glädjen gick inte att ta miste på.

Veckan avslutades med trevlig middag hos grannar i området. Solen sken på kvällen men det blåste halv storm. Detta satte som tur var inte stopp för grillning av hamburgare.

Mitt träningsflit veckan som gick: 45 min cycling. ABSolution, Bootylicious, Core och Crosstraining 30 minuter = 63 pass sedan årsskiftet!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.