Det ljuva 40+ livet

Loppi Blogbag – Nystart

loppiblogbagNu har vi nöjet att testa innehållet i LOPPIblogbag Nystart – ”allt du och familjen behöver för det nya året”.

Blutsaft är ett vegetabiliskt järntillkott som innehåller en speciell typ av järn (järnglukonat) som kroppen lätt kan tillgodogöra sig. Ett snabbt och enkelt sätt bättra på sitt järnintag kan vara att dricka Floradix Blutsaft.

”Under mina graviditeter hade jag mycket lågt järnvärde och då plågade jag i mig stora mängder Blutsaft. Gott är det inte, men det hjälper.”

Ekomusli är baserad på ekologiskt odlade ursprungsgrödor såsom dinkel, emmer och nakenkorn. Allting odlas i Sörmland och flingorna framställs genom kallvalsning på Warbro Kvarn.

”Klassisk müsliblandning. God, eko och svenska råvaror – en bra kombo.”

KidsZoo välsmakande multivitamin som ett tillskott under perioder är kosten inte riktigt fungerar. En nalle om dagen ger barnen en bra dos av de vanligaste vitaminerna.

”Jag är skeptisk till alla former av vitaminpiller för jag anser att man får i sig allt man behöver i en varierad kost. De här smakar och ser ut som godis, så en varje lördag skadar kanske inte.”

Castus fruktstänger är fulla av naturlig energi och passar perfekt som mellanmålet. Att ha i väskan, på utflykten, under bilturen eller att ätas på väg till träning, passar i alla lägen.

”De här smakar gott och perfekta för att stilla sötsuget hos en 43-årig godisgris”

Friggs hälsote Blåbär och Acai är ett rooiboste som är härligt bärigt. Naturligt fritt från koffein och passar därför bra att dricka på kvällen.

”Doftar blåbärspaj och smakar gott.”

Friggs klassiska riskakor kommer nu i helt unika tappning: tunna och krispiga med superfrön och naturens egna smaksättare. En av de mest populära smakerna är Chiafrö och Havssalt.

”Tunna och välsmakande riskakor. Goda som de är, men ännu godare med smör och ost.”

Friggs nya vitaminbrus ger en väl sammansatt blandning av vitaminer och mineraler, samtidigt som dryckerna är goda törstsläckare. Den har en exotisk smak av bland annat ananas och papaya.

”Sockerbalans smakar gott, men innehåller sötningsmedel. Enligt mig ökar den sötsuget snarare än att balanserar det.”

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.