Det ljuva 40+ livet

Hänt i luciaveckan

Jag pustar ut efter en fullbokad händelserik vecka.
Det började förra måndagen med en prestigefull lussekattstävling på jobbet. Alla hade lyckats otroligt bra och det var omöjligt att kora en vinnare, men det blev ett mycket trevligt avbrott i de sedvanliga arbetsuppgifterna.

lucia2014Tisdagen bjöd på 2:ornas luciatåg med efterföljande fika. Detta år var det bara en framlottad lucia från varje klass och eftersom lotten inte föll på Storasyster valde hon att vara tärna.

riksarkivetPå torsdagen önskade jag att jag kunde klona mig. Allt krockade, men som tur är finns möjligheten att filma.
Av Lillasysters luciatåg, Storasysters gitarrkonsert och julbord med jobbet valde jag det som jag hade bokat in mig på först; julbord med jobbet.

I år gick julbordet av stapeln på Gamla Riksarkivet. Vilka häftiga lokaler! Så otroligt vackra utsmyckningar för en massa gamla papper. Allt i stål för brandsäkerheten och allt i original t.o.m väggfärgen.
Maten signerad Christian Hellberg och Niklas Ekstedt var fantastiskt och godisrummet var som hämtat ur favoritavsnittet av Pippi Långstrump. Man blev uppmanad att stoppa i fickorna = ett paradis för en gottegris!

klassfestPå fredagen var jag en av arrangörerna till Storasysters klassfest. Det blev en spännande kväll med två strömavbrott, snacks, disco, dansstopp, 3-kamp, korv med bröd, disco och prisutdelning.

fotbollsavslutLördagen bjöd på snö och fotbollsavslutning för Lillasyster. Hon fick ett fint diplom och fika efter träningen.

friidrottavslutTill sist infann sig söndag med avslutning i friidrotten där jag är en av ledarna för både Storasysters och Lillasysters grupper.
Träningen började med lekar och stafetter mot föräldrarna och avslutades med fika. 08:orna fick pepparkaksmedaljer, 05/06:orna fick diplom och båda gängen fick rungande applåder för ett väl genomfört träningsår.

Söndagen bjöd också på en härligt fin krispig vinterdag med sol och lite kvarvarande snö. Vi passade på att vara ute en stund och fick då äntligen undan utemöblemanget.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.