Det ljuva 40+ livet

Fototriss – Sport, fritid och lek

I veckans fototriss ska sport förevigas. Igår föll det sig mest naturligt att fotografera vinteraktiviteter, annars utövas golf, friidrott, gymnastik, fotboll och löpning i familjen.

sport skidor
flygande tefat
sport skridskor

Fler bilder på sportiga fototrissar finns här.

Min kära mamma har funnit en sport i att virka. Just nu tävlar jag ut några av hennes fina alster, och du får gärna vara med!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rajson

    Att kunna göra aktiviteter med sin abrn är gul värd. Oftast får man även med sig dom när de blir stora om man har lagt grunden.
    Betalar mamma o pappa så kan man tom gå före kompissar på semestern!
    Fina bilder där jag gillar skriskofotot allra bäst. De gör sig så fint mot omgivningen. Dessutom har väl de flesta flickor drömt om att bli en skridsko prinsessa!

  2. Anita

    Nämen.. nu sitter jag här på Malta och längtar till vinter 😉 Helt underbara bilder !! Den sista får mig att minnas mina Prinsess skridskor som jag hade som litet barn och som jag var väldigt stolt över 😉

  3. anja

    Gillar mest det sista av dina tre. Det har något berättande i det. Som att man har tagit av dem för en kaffepaus. Gillar!

  4. Hanna

    Vintersport är lite speciellt eftersom det är få dagar på året som de går att utöva, man får liksom ta tillvara på varje minut på vintern. Fina bilder som ger mig lusten att ge mig ut. Ha en fin tredje advent!

  5. Maria

    Härliga bilder som passar sååå bra till temat!
    Skridskor skulle vara kul att åka. Det har jag inte gjort sen jag gick i skolan. Blir väl bambi på hal is skulle jag tro om jag fick på mig ett par skridskor idag 🙂
    Ha en fin söndag!